Adrian Răduţă, singurul pilot român în Campionatul European de Motocros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Răduţă a participat în perioada 20 – 21 iunie la ultima etapă a Campionatului European de Motocros, desfăşurată în Polonia, la Glogow. Pilotul Top Cross TCS a obţinut un rezultat foarte bun pentru acest nivel, reuşind să se claseze pe locul zece din cei douăzeci de piloţi care au concurat la clasa EMX Open.

Faţă de etapa precedentă din Campionatul European de Motocros, desfăşurată pe 31 mai la Sentvid Pri Sticni, în Slovenia, Adrian şi-a îmbunătăţit mult performanţele, obţinând locul optsprezece la această competiţie. Iată ce spune pilotul Top Cross TCS despre cursa din Polonia:

Am concurat pe un circuit de viteză, cu multe rampe construite pe teren plat, pe care m-am simţit foarte bine, fiind mulţumit de rezultatul obţinut. Am fost puţin dezavantajat de capacitatea motorului meu, un KTM 250 SX-F, cu kit de 300 cmc, acest lucru întâmplându-se pe urcări, unde cei cu motoare de 450 cmc erau mai rapizi şi mai puţin solicitaţi fizic. În continuare, urmează să mă concentrez pe campionatul german ADAC MX-Masters, care a devenit chiar mai şi mai puternic faţă de anul trecut. Din cauza costurilor mai reduse de participare, la fiecare etapă din ADAC MX-Masters de înscriu 70 – 80 de piloţi de top, din care se califică pentru cursă 40”, spune pilotul Top Cross TCS despre cursa din Polonia:

Adrian Răduţă are un program foarte încărcat, în perioada 17 – 19 iulie urmând a-şi face debutul în Campionatul Naţional de Raliuri, la Sibiu, în urma absolvirii în postura de cel mai bun cursant a şcolii de pilotaj organizate în iarnă de Titi Aur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite