MOTOR: Massa le-a mulţumit medicilor care l-au tratat în Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MOTOR: Massa le-a mulţumit medicilor care l-au tratat în Budapesta
MOTOR: Massa le-a mulţumit medicilor care l-au tratat în Budapesta

Pilotul Felipe Massa, de la Ferrari, care în prezent se află în Brazilia, le-a mulţumit luni medicilor de la spitalul militar AEK din Budapesta, unde a fost internat după ce a suferit accidentul din 25 iulie, prin intermediul unui responsabil guvernamental aflat în capitala Ungariei.


"Sunt convins că rapiditatea şi calitatea tratamentului pe care l-am primit la spitalul AEK au fost esenţiale pentru reducerea perioadei mele de convalescenţă", a fost mesajul pilotului în vârstă de 28 de ani, transmis prin intermediul secretarului de stat al Ministerului Sportului din Brazilia, Ricardo Leyser Goncalves.


"Mulţumită profesionalismului şi atenţiei echipei medicale, această poveste a avut un final fericit", a spus oficialul brazilian, care a adăugat că a fost şocat când a văzut impactul şi şi-a adus aminte de accidentul tragic pe care l-a avut Ayrton Senna în 1994.


Felipe Massa a suferit o fractură craniană după ce o piesă căzută de pe monopostul compatriotului său, Rubens Barrichello, l-a lovit în casca de protecţie. El a fost operat, iar câteva zile mai târziu a părăsit spitalul din Budapesta şi a revenit în Sao Paulo.


Altfel, înlocuitorul lui Massa la Ferrari, Luca Badoer, va efectua în următoarele zile noi teste în monospostul din acest an al scuderiei italiene. Brazilianul trebuia să fie înlocuit de Michael Schumacher, care avea dreptul să se pregătească pe modelul F60, dar germanul a renunţat din cauza unor probleme medicale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite