Bernie Ecclestone îl critică pe şeful FIA, Jean Todt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul drepturilor comerciale ale Formulei 1, Bernie Ecclestone, l-a criticat, într-un interviu acordat Daily Express, pe Jean Todt, preşedintele FIA, organizaţia care guvernează sportiv şi tehnic Marele Circ, acuzându-l pe francez că face prea puţin pentru F1.

Ecclestone îl consideră pe Todt, ales în fruntea FIA în octombrie 2009, o replică palidă a fostului preşedinte Max Mosley, iar forul pe care francezul îl conduce "o glumă".

"El a călătorit în toată lumea, făcând ce Max nu prea a făcut: a pupat copii şi a strâns mâini. O fi bine pentru FIA, dar nu avem nevoie de aşa ceva în Formula 1", a spus omul de afaceri britanic, adăugând că motoarele turbo de 1,6 litri, pe care FIA le vrea în viitor pe monoposturi, nu sună a Formula 1.

Bernie Ecclestone, în vârstă de 80 de ani, a criticat, totodată, sistemul KERS, de recuperare a energiei de frânare, care revine în acest an în F1: "A costat îngrozitor de mulţi bani şi nu ştiu la ce o să folosească. Nu cred că ştie cineva sau îi pasă cuiva ce este şi ce face. Sunt supărat de aceste lucruri".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite