Bahrain ar putea fi ultima cursă a sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bernie Ecclestone susţine că Bahrain ar putea găzdui ultima cursă a sezonului în locul Braziliei.

Bernie Ecclestone este determinat să găsească un loc în calendarul competiţional pentru Marele Premiu al statului Bahrain, amânat pe termen nelimitat din cauza crizei politice din această ţară.

"Vom vedea ce putem face, cum putem schimba lucrurile. Poate putem face o schimbare cu Brazilia, ceva de genul ăsta. Nu ştiu cât este de sigur că în Bahrain va fi pace. Dar dacă este, vom găsi o cale. Oamenii de acolo ne-au sprijinit şi devin din ce în ce mai mari. Avem mult mai mult sprijin în Bahrain decât atunci când am început acolo (n.r - în 2004) şi dacă ei vor cursa noi vrem să le-o oferim", a spus britanicul.

Declaraţiile lui Ecclestone vin în contextul în care mutarea cursei din Brazilia în 4 decembrie nu este agreată la Sao Paulo, întrucât ar coincide cu ultima etapă a campionatului naţional de fotbal.
Pe de altă parte, Ecclestone a renunţat la ideea de a muta cursa din Bahrain în luna august, din cauza temperaturilor care ajung frecvent la 40 de grade în acea perioadă a anului. "Uitaţi de august, este prea fierbinte. Este prea cald pentru public să stea în tribune când sunt 40 de grade", a adăugat Ecclestone.

O decizie privind reprogramarea Marelui Premiu al statului Bahrain ar putea fi luată cel mai devreme marţi, după reunirea Consiliului Mondial al FIA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite