Alonso: "Cursa de la Valencia a fost o ruşine!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Alonso
Fernando Alonso

Fernando Alonso a rabufnit la finalul Marelui Premiu al Europei, acuzand faptul ca aceasta cursa a fost manipulata. Pentru ratarea unei clasari pe podium, spaniolul de la Ferrari a dat vina pe incidentul in care a fost implicat Lewis Hamilton.

Body

"E o rusine, a fost o cursa manipulata. Cine respecta regulile termina pe locul al noualea, cine nu, pe locul al doilea. Mergeam bine, eram pe locul al treilea dupa un start bun, apoi a intrat safety-car-ul si Hamilton l-a depasit: un lucru nemaivazut. Eram la mica distanta unul de altul atunci: unul a terminat cursa pe doi, celalalt pe noua. Pentru noi era o cursa de locul doi. Totul este impotriva noastra, se pare ca orice e permis. Cand se fac lucrurile in mod corect si se respecta steagurile galbene se incheie cursa pe noua. Cine nu respecta, termina pe doi. E pacat ca oamenii au venit si au vazut o cursa manipulata", a declarat Fernando Alonso, citat de Gazzetta dello Sport.

"Comisarilor le-a luat 35 de minute sa se uite la o reluare, mi se pare prea mult. Eu nu as fi multumit sa termin pe podium in aceste circumstante. Cand intra safety car-ul pe pista toti ne gandim la pilotul accidentat. Nu stiam daca Webber mai respira sau nu. Trebuia sa ne gandim la el, nu la depasiri", a adaugat pilotul iberic.

Intrebat de depasirea sa neregulamentara, Hamilton a raspuns sec: "Sa fiu cinstit nu-mi aduc prea bine aminte de ce s-a intamplat. Eram in primul viraj si am vazut ca safety car-ul era paralel cu mine, iar eu deja treceam de el".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite