Alan Jones, fostul campion mondial de Formula1, este susţinătorul nr.1 a lui Mark Webber!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul campion mondial de Formula1 al Australiei, i-a dat un vot de încredere lui Webber, pe care îl consideră cel mai bun dintre piloţii în luptă pentru câştigarea titlului.

Jones este de părere că actualul lider al clasamentului general are puterea psihică necesară depăşirii celorlalţi pretendenţi la titlul mondial.
„Chiar dacă lupta va deveni tot mai strânsă, eu îl voi susţine pe Mark pe tot parcursul. (Mark Webber) a parcurs un drum greu până să ajungă aici. A concurat pentru nişte echipe necompetitive şi a avut parte de numeroase dificultăţi pe care Vettel nu a fost nevoit să le îndure. Cred că nu trebuie să analizeze prea mult situaţia, să nu se consume, să nu îşi adauge şi mai multă presiune decât este cazul. Trebuie să se gândească doar la cursa care va urma, iar dacă va face acest lucru, sunt sigur că nu va avea nici o problemă”, a declarat fostul pilot, în vârstă de 62 de ani.
Cu cinci curse rămase de disputat până la finalul campionatului şi cu toti atâţia pretendenţi la titlu, sezonul 2010 este pe departe cel mai spectaculos de până acum.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite