Alain Prost și Dacia Duster au un adversar de temut: Jacques Villeneuve

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacia Duster
Dacia Duster

Fostul campion mondial de Formula 1 Jacques Villeneuve va concura împotriva lui Alain Prost în ediţia 2010-2011 a Trofeului Andros. Pilotul canadian va alerga pe un model Skoda în timp ce Alain Prost se va afla din nou la volanul unei Dacii Duster.

Villeneuve va fi coechipier cu Olivier Panis, alături de care a pilotat în Formula 1 la British American Racing în sezoanele 2001 şi 2002.

De altfel, prezenta francezului în echipă a fost unul dintre factorii care l-a determinat pe Villeneuve să accepte oferta venită din partea celor de la Skoda.

"Sunt încântat să mă alătur celor de la Skoda şi lui Olivier Panis, alături de care am pilotat pentru BAR în 2001 şi 2002. Să fiu din nou împreună cu Olivier a fost un factor important al deciziei mele. El mi-a furnizat pasiunea pentru aceste curse când mi-a descris ambianta grozavă de la Trofeul Andros. Mi-a spus şi despre nivelul sportiv ridicat, de calitatea plutonului şi de alţi piloţi de F1 pe care îi voi întâlni, începând cu Alain Prost", a declarat canadianul, care a câștigat titlul mondial în Formula 1 în anul 1997.

Trofeul Andros 2011:
4-5 decembrie 2010 - Văl Thorens
10-11 decembrie - Andorra
17-18 decembrie - L'Alpe d'Huez
29 ianuarie 2011 - Finala, la Clermont/Superbesse
5 martie 2011 - Superfinala, Stade de France

Vezi ce înseamnă Trofeul Andros, unde Alain Prost a concurat și anul trecut pe Dacia Duster:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite