Adrian Răduţă, învingător în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A treia etapă a Campionatului Est European de Motocros, desfăşurată pe 18-19 aprilie, pe circuitul de la Heyarfen (Istanbul), marchează trecerea lui Adrian Răduţă la şefia clasamentului general al unei competiţiei la care participă sportivi din şase ţări.


Pilotul Top Cross TCS Ciolpani a câştigat ambele manşe ale clasei MX1 (450 cmc), pe care a controlat-o de la început până la sfârşit. Circuitul care cu o săptămână înainte găzduise a treia etapă a Campionatului Mondial de Motocros i-a fost pe plac lui Răduţă, care l-a depăşit cu aproape un minut pe ocupantul locului doi şi cu până la şase tururi de circuit pe sportivii locali.

M-am simţit foarte bine pe circuitul de la Heyarfen, este un circuit foarte tehnic, cu multe sărituri, diferenţe de nivel şi viraje supraînălţate. Deşi am alergat împreună cu clasa MX2 (250 cmc), arbitrii de traseu şi-au făcut excelent datoria, semnalând foarte rapid incidentele. Unica problemă a fost reprezentată de suprafaţa de concurs, bulgări de pământ foarte tari, ceea ce a dus la apariţia unei singure trase abordabile. Am evitat şi un incident care putea avea urmări neplăcute, era să vin la o aterizare peste un pilot turc care a ales să nu sară trambulina. Aştept cu nerăbdare următoarea etapă, care va fi chiar la Ciolpani, pe 9 şi 10 mai” a declarat Adrian Răduţă la întoarcerea în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite