Abandon pentru Marinescu în ultima cursă de la Abu Dhabi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Mihai Marinescu
Mihai Marinescu

Mihai Marinescu a abandonat în cursa de duminică de GP2 din Abu Dhabi, după ce a lovit violent glisierele metalice de pe marginea circuitului. Românul a plecat de pe poziţia a 17 a a grilei de start însă a pierdut două poziţii după primul viraj, iar la finalul primului tur a coborât pe locul 26 în urma unui incident petrecut în faţa sa.

În turul 11, Marinescu a pierdut spatele monopostului la ieşirea dintr-un viraj de dreapta şi s-a lovit puternic de glisierele metalice de pe marginea circuitului. Partea frontală a monopostului a fost grav avariată, iar braşoveanul în vârstă de 22 de ani a fost nevoit să abandoneze.

Marinescu a avut ocazia în acest weekend să concureze pentru prima oară la volanul unui monopost de GP2, a doua competiţie ca importanţă în lumea sporturilor cu motor după Formula 1. Deşi a avut puţin timp la dispoziţie pentru a se acomoda cu monopostul, Marinescu a terminat cursa de sâmbătă pe locul 17 după ce a profitat de abandonurile şi incidente din faţa sa, câştigând opt poziţii faţa de poziţia de start.

În acest sezon, Marinescu a concurat în Formula 2, competiţie în care a obţinut o victorie la Monza şi alte trei podiumuri pe circuitele Red Bull Ring şi Barcelona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite