VIDEO ŞOCANT A scăpat cu viaţă după ce maşina sa a fost făcută zob

0
Publicat:
Ultima actualizare:
captură foto
captură foto

Etapa de ieri a Campionatului German de Turisme (DTM) a oferit publicului o scenă de coşmar. Pilotul francez Alexandre Premat a fost protagonistul unui accident care se putea încheia tragic.

Premat, pilot al echipei Audi, şi-a luat zborul, la propriu, maşina sa rostogolindu-se de mai multe şi lovind parapeţii de pe marginea circuitului. Din maşina condusă de franzez au mai rămas doar câteva fiare, dar pilotul a reuşit să scape nevătămat.

Oficialii competiţiei au fost şi ei şocaţi de cele întâmplate, dar au menţionat că maşinile construite de ei sunt destul de sigure. „Suntem foarte mândri de aceste maşini din DTM. În regulament, siguranţa piloţilor este pusă pe primul loc. Alexandre este bine, dar trebuie să fim realişti şi să aşteptăm toate analizele“, a spus Wolfgang Ullrich, boss-ul de la Audi.

Şi şeful de la Mercedes-Benz a votbit despre accidentul pilotului francez, spunând că accidentul a fost şocant, dar Alexandre a scăpat teafăr. „Întotdeauna am pus siguranţa pe primul loc. Accidentul a fost şocant, dar Alexandre se simte bine. Cel mai important este că el nu a păţit nimic“, a spus acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite