UPDATE Drăgulescu: "Sper să nu mai dezamăgesc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu

Fostul antrenor coordonator al lotului masculin de gimnastică al României, Dan Grecu, în prezent arbitru internaţional, a declarat că Marian Drăgulescu poate fi considerat vinovat pentru ratarea calificării în finala mondială a echipei masculine de gimnastică a României.

UPDATE: Drăgulescu: "Îmi pare rău, dar nu regret că am participat"
"Îmi pare rău că ne-am întors fără medalie însă nu regret că am participat la această ediţie a mondialelor. Am învăţat ceva din această competiţie şi sper ca data viitoare să nu mai dezamăgesc", a declarat Marian Drăgulescu la sosirea de la Campionatele Mondiale

"Am avut posibilitatea să intrăm între primele opt, dar asta e. Prin greşelile făcute se poate spune că Marian Drăgulescu a mâncat calificarea în finală. Sunt puţin dezamăgit. Am vorbit cu Marian înainte de competiţie şi l-am sfătuit să nu participe", a spus Grecu.

"Rezultatele de la Mondiale sunt un semnal de alarmă pentru cei care lucrează în domeniu. Echipa este în formare, iar şansele de calificare pentru Jocurile Olimpice se păstrează", a mai precizat fostul antrenor al gimnaştilor români.

Lotul tricolor masculin nu a obţinut nicio medalie în probele individuale de la Campionatul Mondial care a avut loc la Rotterdam, iar în proba pe echipe nu s-a calificat în finala în care au evoluat cele mai bune opt echipe din lume.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite