Bute:" La mulţi ani, România!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionul mondial de box, Lucian Bute, a mulţumit românilor pentru sprijinul moral acordat şi le-a transmis un mesaj de ziua naţională.

De ziua naţională a României, Lucian Bute a ţinut să transmită prin intermediul "Adevărul" un mesaj către toţi conaţionalii săi. "Eu am fost şi voi fi mereu român, chiar dacă peste puţin timp o să devin şi cetăţean canadian. Doresc tuturor românilor sănătate şi noroc şi sper că le-am adus şi eu puţină bucurie în case", a spus Bute, care a dat o dovadă de patriotism şi după meciul cu Andrade.

La conferinţa de presă, un român stabilit de 25 de ani în Canada, care lucra pentru un ziar local, încerca să îl facă pe Bute să spună că acum simte cam acelaşi lucru şi pentru România şi pentru Canada. Replica lui Bute a fost destul de aspră: "Ţara mea este România şi nu are rost să mai discutăm pe tema asta". Incidentul s-a repetat şi a doua zi, când la cererea presei din Quebec, Lucian a mai susţinut o scurtă conferinţă de presă.

Acelaşi ziarist i-a pus lui Bute aceeaşi întrebare, de această dată în franceză, sperând să obţină răspunsul pe care îl dorea. Boxerul n-a "muşcat" însă momeala, ba chiar i-a spus omului direct în faţă: "M-aţi întrebat şi ieri acelaşi lucru, ce credeaţi că m-am sucit peste noapte? România este ţara mea".

VEZI GALERIE FOTO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite