Lucian Bute se însoară. A stabilit detaliile nunţii cu iubita lui Elena şi şi-a ales ca naş un primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci din sportul românesc, Lucian Bute, a decis să-şi pună pirostiile.

Fostul campion mondial al categoriei super-mijlocie, versiunea IBF, se va căsători la anul cu iubita lui, Elena Aprozeanu, care îi este alături de mulţi ani. Vestea a fost anunţată de WOW biz, care precizează că naşul celor doi va fi primarul Buşteniului, Emanoil Savin.
Lui Bute i s-au propus mai multe locatii si chiar orase in care ar fi putut sa-si organizeze nunta, doar că părinţii şi rudele foarte apropiate şi-au dorit ca nunta să fie organizată la Galaţi. La eveniment vor participa în jur de 400 de invitaţi din România şi Canada. Bute a obţinut anul aesta şi cetăţenia canadiană, iar din 2003 trăieşte la Montreal.
El a deţinut centura de campion mondial la profesionişti vreme de cini ani, însă a pierdut-o în luna mai a anului acesta, după ce a fost învisn prin KO de britanicul carl Froch. Aceasta este singura înfrângere a lui Lucian în 32 de partide la profesionişti. Românul îşi poate lua însă revanşa anul viitor, în luna martie, când l-ar putea întâlni din nou pe Froch, de data aceasta la Montreal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite