Bute se bate pe 19 martie la Montreal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Următorul meci al lui Lucian Bute va avea loc la 19 martie 2011, la Montreal, în arena Centre Bell și va fi prima de la încheierea contractului cu postul de televiziune american Showtime, informează publicatia rds.ca. Unul dintre posibilii adversari ai lui Bute este britanicul Brian Magee.

Anunțul oficial urmează să fie făcut de președintele Interbox într-o conferință de presă care va avea loc luni și în care vor fi anunțate și alte amănunte legate de gala organizată la 19 martie.

Va fi pentru a șaptea oară când Lucian Bute își va pune în joc centura de campion mondial la categoria supermijlocie versiunea IBF și, potrivit celor de la ESPN, britanicul Brian Magee este unul dintre posibilii adversari ai românului. Magee, 35 de ani, este deținătorul centurii de campion european la profesionism, la categoria supermijlocie, pe care și-a apărat-o la 11 septembrie 2010 în fața armeanului Roman Aramian.

Magee este stângaci și are un record de 34 de victorii (24 prin KO), 3 înfrângeri și o remiză.

Bute a semnat la începutul lunii noiembrie un contract în valoare de 6 milioane de dolari cu postul de televiziune american Showtime, acesta urmând să transmită următoarele trei lupte ale pugilistului român.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite