Larouche: "Voi fi satisfăcut de Bute când va ajunge la un megameci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stephane Larouche, antrenorul lui Lucian Bute, opinează că românul va ajunge la potenţialul său maxim când va reuşi să îmbine forţa cu fluiditatea loviturilor sale.

Larouche, omul din colţul campionului român, reaminteşte că fiecare meci contribuie la dezvoltarea unui boxer pe ansamblul carierei sale, iar Bute vrea mereu să se perfecţioneze. "Munceşte foarte mult, dar este conştient că o face pentru un plan pe termen lung. Chiar dacă sunt mulţumit de prestaţia lui Lucian împotriva lui Magee, voi fi satisfăcut deplin când el va ajunge la un megameci, un duel care să devină memorabil, în care să boxeze la potenţialul său maxim'', consideră Larouche.

Antrenorul lui Bute adaugă că elevul său va atinge potenţialul maxim când va reuşi să îmbine marea sa fluiditate şi forţa loviturilor sale.

''Pentru moment, Lucian reuşeşte aşa ceva la antrenamente şi rămâne s-o facă în timpul unui meci. În fapt, arta de a îmbina forţa, viteza, fluiditatea şi apărarea, iată ce crează marii campioni. Această reţetă nu este automat necesară pentru a-i învinge pe Kessler sau Pavlik, ci mai degrabă un amestec care să-i permită să se simtă în largul său în toate dimensiunile acestui sport'', a declarat antrenorul boxerului român.

Larouche a admis că în ultimele lupte, upercutul la corp a devenit un brand comercial pentru Lucian Bute, iar Magee s-a ferit cât a putut să încaseze această teribilă lovitură.

Între Kessler şi Pavlik, Larouche nu are nicio preferinţă, important este faptul ca numele mari să lupte în ring cu românul. ''Nu am nicio preferinţă între Mikkel Kessler sau Kelly Pavlik, mi-e indiferent. Ceea ce vreau în primul rând este ca boxerii cei mai buni să ajungă rapid pe lista lui Lucian, care este în prim plan şi trebuie să profităm de asta'', a mai spus Larouche.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite