Bute: "Voi boxa cu Pascal într-un an sau doi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul român Lucian Bute a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că într-un an sau doi va lupta împotriva canadianului de orginie haitiană, Jean Pascal, care este manageriat tot de Interbox.

Lucian Bute a precizat că el nu are la fel de mare nevoie de acest meci, precum are "coechipierul" său şi este convins că publicul canadian va fi de partea sa. "La meciurile lui Pascal din Montreal vin aproximativ 7-8.000 de spectatori, iar la mine se umple sala. Asta ţine de fani. Ei au îndrăgit modul în care boxez, poate şi felul cum sunt în societate. Contează foarte mult şi cum te comporţi, nu ţine doar de box. Foarte mulţi îşi doresc un meci între noi doi. Probabil că într-un an, doi acest meci va avea loc. Eu pot să vă asigur că sala va fi cu mine, cu toate că el e canadian. Nu eu am nevoie de el, ci el are nevoie de mine, pentru că el nu vinde la Montreal şi ştie că va face o bursă foarte bună cu mine, de ordinul milioanelor de dolari. E normal să arunce mănuşa tot timpul. Dacă s-ar bate cu oricare din America, nu ar face aceşti bani", a spus Bute.

Lucian Bute speră să-l întâlnească pe americanul Kelly Pavlik în luna noiembrie. "Rămâne de văzut dacă voi fi o ţintă sigură sau nu pentru Pavlik, după cum au spus jurnaliştii americani. Aştept meciul lui de pe 10 august şi sper să nu se accidenteze, ca pe 5 noiembrie să îmi vadă jocul de picioare, să vadă dacă s-a îngreunat sau nu. A sosit momentul să merg să boxez oriunde în lume şi la oricine. Dacă promotorul meu, Interbox, va ajunge la o înţelegere cu promotorul lui Kelly Pavlik şi se va decide ca meciul să fie în SUA, cel mai probabil în Atlantic City, nu am nicio problemă, merg oriunde", a completat Bute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite