Duelul cu Pavlik, iminent! Vezi reacții după Bute-Brinkley

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute și-a păstrat centura
Lucian Bute și-a păstrat centura

ESPN: Cameron Dunkin, managerului fostului campion mondial Kelly Pavlik a anunțat la postul american de televiziune că există o mare posibilitate de a organiza o întâlnire cu Bute în 2011.

Radio Canada: Bute a avut răbdare, și-a folosit jab-ul și a așteptat să vadă de ce este în stare adversarul său... Repriza a opta a fost a lui Bute în totalitate. L-a trimis la podea a doua oară pe Brinkley, care s-a ridicat din nou în picioare și a fost salvat de gong. Avea însă să fie ultima oară când îl auzea... În runda a nouă Bute a lansat un nou upercut de stânga care i-a stins lumina lui Brinkley... Bute a făcut un semn cu mâna, vrând să spună că a văzut destul...”

Ring Side Report: "Bute a demonstrat încă o dată că este cel mai bun boxer la categoria super mijlocie, apărându-și cu ușurință titlul în fața americanului Jesse Brinkley. Încă de la început a fost evident că micuțului Brinkley îi este greu să se apropie de marele campion, iar punctele s-au adunat în favoarea lui Bute. Acesta poate privi acum înainte către un duel cu Pavlik și cu siguranță luptele ce vor urma vor demonstra că este unul dintre cei mai mari campioni ai boxului din zilele noastre.”

The Ring: "Bute a controlat meciul de la început în fața unui adversar extrem de determinat dar depășit de situație în cele mai multe rânduri. Românul stabilit în Canada și-a dominat gradat adversarul punându-i din ce în ce mai multe probleme și doborându-l în două rânduri. A treia oară meciul a fost oprit. Cel care ocupă locul 1 la categoria supermijlocie în ierarhia The Ring ar putea lupta cu învingătorul din Super Six World Boxing Classic. O altă afacere profitabilă ar fi un duel cu Jean Pascal în limitele categoriei semigrea.”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite