Doroftei: "Bute nu m-a ascultat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul pugilist Leonard Doroftei a declarat, vineri, că în cazul în care Lucian Bute, campion mondial în versiunea IBF, ar fi ascultat de sfaturile sale, atunci acesta nu mai era criticat de alţi boxeri, printre care danezul Michael Kessler sau britanicul Carl Froch.

"Îi doresc lui Bute multă baftă şi să aducă două centuri acasă. Nu m-am certat cu Bute, am tot dreptul să îl critic, să îmi spun părerea. Eu nu l-am criticat ca om, ci mi-am spus părerea despre box, despre ce văd eu în box. E dreptul lui şi viaţa lui ce face ca om. Eu văd boxul dintr-un punct de vedere, el din altul. Acum, cine are dreptate vom vedea. Ce credeţi, că nu mai face Bute box acum că am zis eu nu ştiu ce?! El e pe drumul lui, eu pe al meu. Îi doresc doar multe meciuri frumoase, iar dacă ar fi ascultat din timp ce i-am spus, probabil că ar fi evitat toate aceste discuţii care au fost în ultima perioadă cu Kessler, Froch sau cu alţii care se leagă de el acum", a spus Doroftei.

Leonard Doroftei a afirmat că îl aşteaptă pe Lucian Bute la restaurantul său din Ploieşti, indiferent dacă acesta vine cu centura de campion mondial sau nu. "Şi fără centuri îl invit la restaurant. Eu nu am nimic cu Lucian Bute şi cu nimeni altcineva din lumea boxului, Obreja sau altul. Fiecare îşi spune părerea şi nu văd de ce nu aş face şi eu asta, mai ales că am făcut box 20 de ani în care am câştigat mai tot ce se putea câştiga", a adăugat Doroftei.

Carl Froch, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC, a declarat, în data de 7 mai, că Lucian Bute este supraestimat şi că la un eventual meci cu el românul nu ar rezista 12 runde şi ar primi lovituri dese şi mai dure ca niciodată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite