Moroşanu a fost luat peste picior de un samoan, la Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Moroşanu a câştigat fără să lupte mai deloc
Cătălin Moroşanu a câştigat fără să lupte mai deloc

Luptătorul Cătălin Morşanu a fost luat la bâză de americanul Deutsch Nu'uelua Pu'u, în cadrul galei K1, de la Budapesta. Cel supranumit “Moartea din Carpaţi”a făcut greşeala să intre pe ring pe celebra sa piesă în stil “haka”, fără să ştie că Pu’u este de origine samoană.

În momentul în care Moroşanu păşea fioros spre ring, adversarul, alături de întreg staf, s-a aliniat şi a executat ca la carte ritualul “haka”, spre amuzamentul întregii asistenţe. Scos din pepeni de tupeul lui Pu’u, Cătălin Moroşanu era decis să îi dea o corecţie acestuia. Din păcate pentru spectacol, samoezul s-a accidentat la picior după mai puţin de două minute şi a fost nevoit să abandoneze.

“Îl făceam praf”

Extrem de dezamăgit, Moroşanu s-a rugat la Pu’u să continue, la fel şi asistenţa care suvaura spectacolul, însă luptătorul nu a mai putut intra în ring. “M-am pregătit atâta timp pentru acest meci, iar el se accidentează. Mi-e ciuda. Nu mai pot. Îmi vine să urlu. Îl făceam praf, pentru că m-a enervat foarte tare că m-a luat la mişto când am intrat în ring”, a declarat Moroşanu, după scurta luptă.

La gala de la Budapesta a mai luptat şi românii Ionuţ Atodiresei şi Mihai Barbu, care a ajuns în finala piramidei K1 Max, unde a piedut în faţa francezului Phillipe Salmon. Invitatul special al evenimentului a fost triplul campion mondial, Remy Bonjasky, care a asiatat la toate meciurile galei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite