Diana Kovacs a disputat finala CE de judo U20

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Participante la Campionatul European de judo sub 20 de ani, Diana Kovacs (44 kilograme) a câstigat medalia de argint, iar Loredana Ohâi (57 kg) pe cea de bronz.

La competitia gazduita de Sofia, Kovacs a obtinut cea de-a doua medalie de argint europeana, dupa cea cucerita în 2009, la Erevan. Sportiva legitimata la CSM Baia Mare le-a învins pe Samraoui Myriem (Franta) si pe Bombara Angelina (Italia), având parte apoi de o finala extrem de disputata, pe care a pierdut-o în fata sârboaicei Savic Julijana, în prelungiri.

Ieri, la categoria 57 kg, Loredana Ohâi a ajuns în recalificari, faza în care a câstigat prima lupta, cu croata Andrea Bekici, iar în cea de-a doua, pentru medalia de bronz, a dispus si de suedeza Emma Barkeling, în doar 18 secunde.

La categoria 48 de kilograme, Ana Maria Ghindariu a ajuns pâna în recalificari, fiind eliminata de britanica Freya Dechastelain, în timp ce Cristina Matei (52 kg) a pierdut în turul doi al grupei B, în fata rusoaicei Darya Predeina. La 63 kg, Angela Simona Mara a ratat clasarea pe a treia treapta a podiumului, fiind învinsa în recalificari de rusoaica Ekaterina Valkova.

La masculin, categoria 55 de kilograme, Florin Danes a iesit din primul tur al grupei C, în fata bulgarului Borislav Yanakov, în timp ce la 60 kg, Remus Mircea Lazea a cedat în turul doi al grupei A în disputa cu azerul Vugar Shirinli. De asemenea, la 66 kg, Mircea Bobeica a pierdut în primul tur, cu Ihar Nazaranka (Belarus), iar la 81 kg, Cristian Nedelcu a fost eliminat în turl doi al grupei B, cu sârbul Aleksandar Kukolj.

Astazi vor concura pentru România ultimii doi reprezentanti: Lorand Samel (-100 kg) si Daniel Natea (plus 100 kg).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite