Candidatele la titlu, în mare dificultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chicago Blackhawks
Chicago Blackhawks

Câştigătoare a ultimei ediţii a Stanley Cup, echipa americană de hochei Chicago Blackhawks a pierdut (1-2), pe propria gheaţă, în faţa lui Phoenix Coyotes. Întâlnirea a contat pentru sezonul regulat din NHL.

O înfrângere neaşteptată (4-5 la lovituri de departajare) a suferit şi New Jersey Devils, o altă candidată la titlu. Această grupare s-a înclinat în faţa lui Buffalo Sabres, tot pe teren propriu. Nici Pittsburgh Penguins nu a avut o zi fericită, cedând cu 4-7 meciul cu Boston Bruins.

În cădere liberă este şi Maple Leafs, care a înregistrat a şasea înfrângere din acest sezon! Formaţia din Toronto a suferit o umilinţă (0-4) la Tampa Bay, cu Florida Panthers. Eroii echipei învingătoare au fost Dan Ellis şi Steven Stamkos, care a reuşit o dublă. La polul opus se află un alt club din Canada, Vancouver Canucks, care după şase succese a clacat (0-2) la Montreal. 

În condiţiile în care Jaroslav Havak este indisponibil, Saint-Louis Blues a scos la rampă un nou portar de senzaţie în persoana lui Ty Conklin. Cu 27 de intervenţii salvatoare, acesta a contribuit în mare măsură la victoria (2-0) cu New York Rangers.

O victorie (5-4) a obţinut şi Ducks Anaheim, în faţa lui Nashville Predators, golul decisiv fiind marcat de Paul Mare, în finalul partidei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite