VIDEO Incredibil:toţi jucătorii s-au bătut pe gheaţă, meciul a fost suspendat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toţi jucătorii au fost implicaţi în lupta de pe gheaţă
Toţi jucătorii au fost implicaţi în lupta de pe gheaţă

Bătăile sunt ceva normal în hochei, dar ce veţi vedea în continuare depăşeşte domeniul incredibilului. Totul s-a petrecut în Rusia, la meciul dintre Vityaz Chekhov şi Avangard Omsk, din Liga Continentală de Hochei. Meci supendat după mai puţin de patru minute,la scorul de 0-0, din cauză că arbitrii au dictat 691 de minute de penalitate şi nu mai avea cine să intre pe gheaţă!

Mai mult de 30 de jucători, printre care şi celebrul internaţional ceh Jaromir Jagr, legitimat la Avangard Omsk care a făcut istorie în NHL sub culorile celor de la Washington Capitals, Pittsburgh Penguins sau New York Rangers, s-au bătut precum „chiorii" în acest meci.

Prima luptă a avut loc în minutul 3 şi 27 de secunde. În ea au fost implicaţi toţi jucătorii de pe gheaţă, numai că patru dintre ei, printre care şi Jagr (echipament alb, numărul 68), au fost mai îndârjiţi. Toţi cei zece bătăuşi fiind duşi în boxa penazliaţilor.

Ordinea fiind restabilită, meciul s-a reluat. Dar numai pentru şapte secunde, căci alţi hocheişti şi-au dat seama că şi-au greşit cariera. Şi-au aruncat crosele şi au încins o nouă bătaie. Arbitrii s-au chinuit să-i despartă, au şi reuşit să facă acest lucru, iar meciul s-a reluat, nu înainte ca alţi opt jucători - câte patru de la fiecare formaţie - să fie suspendaţi.

De data aceasta pacea nu a ţinut decât trei secunde, căci în minutul 3 şi 37 de secunde s-a declanşat urgia. Ca şi cum cei zece jucători de pe gheaţă nu erau de ajuns, lor li s-au alăturat şi alţi şapte aflaţi pe bancă. Pentru că nu mai avea cine să continue partida, aceasta a fost suspendată, fiind de aşteptat ca ambele echpe să piardă meciul la „masa verde".

În continuare puteţi vedea exact cum au stat lucrurile pe gheaţă în acest meci de pomină. Filmuleţul durează cinci minute, dar, cu siguranţă, merită fiecare secundă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite