Ioan Timaru: "Finala nu e încheiată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Foto: Marian Burlacu
Foto: Marian Burlacu

Căpitanul echipei Steaua Rangers promite fanilor, după a doua înfrângere suferită în faţa formaţiei SC Mirecurea Ciuc, din finala Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă, că lucrurile se vor schimba radical în următoarele partide.

"Este al doilea meci pe care îl conducem şi apoi îl pierdem. Dar finala nu e încheiată. Astfel, că nu este ultimul meci pe care îl jucăm la Bucureşti. Mergem la Ciuc să câştigăm", a spus Timaru, care în pauza dintre reprize a făcut apel la arbitri să-i respecte ca jucători de hochei după nişte faze disputate pe gheaţă. "Ei au fost zece, noi doar şase. Dar până la urmă am pierdut că noi am jucat slab", a completat căpitanul echipei, făcând aluzie la deciziile arbitrilor favorabile ciucanilor.

Ciucanii s-au impus în faţa echipei Steaua Rangers, în a doua partidă a Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă, desfăşurată în această seară la Bucureşti, pe patinoarul "Miahi Flamaropol", cu 5-2 (1-1, 2-1, 2-0). În tur în primul tur harghitenii au câştigat cu scorul de 3-2. Următoarele două partide se vor desfăşura vineri şi duminică la Miercurea Ciuc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite