Echipa de hochei Steaua Rangers se va lansa printr-un meci cu FC Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciucanii au făcut scor pe patinoarul Mihai Flamaropol
Ciucanii au făcut scor pe patinoarul Mihai Flamaropol

Secţia de hochei pe gheaţă a CSA Steaua şi-a lansat oficial noul brand, Steaua Rangers, o primă etapă a unui proiect ambiţios ce implică aşezarea echipei de hochei pe un fundament profesionist, cu management adecvat, marketing performant, construcţia unei arene proprii cu o capacitate de 12.000 locuri la standarde internaţionale.

Lansarea oficială a noului proiect Steaua Rangers a avut loc joi cu prilejul unei conferinţe de presă la CSA Steaua, la care au fost prezenţi George Boroi, preşedintele CSA Steaua, Cristian Cârlan, preşedintele secţiei de hochei pe gheaţă, jucătorul Ioan Timaru şi fostul fotbalist Adrian Bumbescu.

Echipa de hochei se afla în prag de desfiinţare în vara trecută, dar Cristian Cârlan a propus un nou proiect pentru menţinerea secţiei cu o bogată tradiţie în sportul românesc, deţinătoarea unui record mondial cu cele 40 de titluri naţionale câştigate. Noul concept a fost schiţat în urma colaborării cu firma americană Universal Sports Management, care a pus la punct o strategie de a îmbunătăţi imaginea şi infrastructura hocheiului românesc.

"Steaua Rangers reprezintă o gândire nouă şi o abordare de marketing corespunzătoare pentru relansarea tradiţiei hocheiului din clubul CSA Steaua şi reinventarea unei echipe care în trecut ne-a adus atâtea satisfacţii", a declarat George Boroi.

''Asistăm la un moment zero al hocheiului din clubul Steaua şi, îndrăznesc să spun, şi în hocheiul românesc, pentru că am fi primii care lansăm un asemenea produs pe piaţa sportivă din România. Acest concept, o abordare de msarketing, vrea să spună că hocheiul are ceva de oferit, este capabil să genereze evenimente de mare amploare, să atragă lumea la patinoar. Proiectul înseamnă alinierea noastră la ceea ce înseamnă secolul 21 pentru sport, în ţările şi cluburile profesoniste care fac mnarketing şi ştiu să se adreseze pieţelor. O nouă atitudine, care s-a văzut şi la echipă'', a adăugat Cristian Cârlan.

Prezentarea oficială a echipei cu noul brand şi noile tricouri este programată pentru 23 ianuarie pe patinoarul Mihai Flamaropol din Capitală, evenimentul urmând să cuprindă un meci amical cu spaniolii de la FC Barcelona şi un moment special dedicat fotbaliştilor de la Steaua, care în 1986 au câştigat Cupa Campionilor Europeni.

Cristian Cârlan a explicat că ''Rangers'' sunt trupele de elită ale armatelor profesioniste, iar Steaua Rangers va deveni de asemenea o echipă de elită, profesionistă, cu o nouă atitudine pe gheaţă., care s-a văzut încă de la primele meciuri ale Cupei României.

Bugetul echipei pentru noul sezon, într-un an delicat din punct de vedere financiar, oferă linişte şi încredere, fiind suficient pentru desfăşurarea normală a activităţii. "Suntenm relaxaţi din punctul acesta de vedere, deşi suntem într-un an de criză, dar cu ajutorul partenerilor noştri avem garanţia stabilităţii, ceea ce am simţit ultima oară acum 5 ani. Jucătorii nu sunt preocupaţi dacă îşi primesc salariul. Mai am o strângere de inimă când se rupe o crosă, costă în jur de 150 euro, dar avem liniştea că putem merge mai departe", a declarat Cârlan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite