Braşovul şi Miercurea Ciuc, victorioase în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mâine se va juca hochei la patinoarul "Mihai Flamaropol"
Mâine se va juca hochei la patinoarul "Mihai Flamaropol"

Echipa CSM Fenestela Braşov a câştigat cu 14-0 (2-0, 9-0, 3-0) meciul cu Sportul Studenţesc, disputat pe patinoarul ''Mihai Flamaropol'' din Capitală, în Grupa A din Cupa României la hochei pe gheaţă.

În cealaltă grupă, SC Miercurea Ciuc a avut un meci mai greu decât se aştepta cu Progym Gheorgheni. Outsidera a început în forţa şi conducea cu 2-0 prin reuşitele lui Sára Illetve şi Zoltán Molnár. Sport Club a revenit şi a marcat de şapte ori prin Ordzovensky (de două ori), Róbert Péter, Zsolt I Molnár, Virág, Papp şi Szabolcs Szocs. Cu două minute înainte de final, Zsolt II Molnár a redus din diferenţă şi a stabilit scorul final al meciului, 7-3 (0-0, 4-2, 3-1) pentru ciucani.

Mâine este programat capul de afiş al acestei prime faze a competiţiei, dinte Steaua şi Fenestela Braşov (19.00), în care oficialii echipei militare anunţă debutul româno-canadianului Brian Soso. Lovitura de start a partidei va fi dată de Camelia Potec, medaliată cu bronz la CM de nataţie din acest an. În aceeaşi zi va avea loc şi partida dintre Progym şi Dunărea Galaţi (17.30).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite