SC Miercurea Ciuc a reuşit a doua victorie în finala Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Foto: Marian Burlacu
Foto: Marian Burlacu

Ciucanii s-au impus în faţa echipei Steaua Rangers, în a doua partidă a Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă, desfăşurată în această seară la Bucureşti, pe patinoarul "Miahi Flamaropol", cu 5-2 (1-1, 2-1, 2-0). În tur în primul meci harghitenii au câştigat cu scorul de 3-2. Următoarele două partide se vor desfăşura vineri şi duminică la Miercurea Ciuc. 

Cum s-au marcat golurile:

- Hozo marchează de două ori în repriza a treia şi SC Miercurea Ciuc ia avantaj la trei goluri (2-5) cu doar 5 minute înainte de sirena finală. Steliştii sunt nevoiţi să se apere din toate puterile.

- Ciucanii măresc avantajul în minutul 16 (1-3) iar două minute mai târziu Nicolescu reduce din diferenţă (2-3).

- În minutul 8 al reprizei secunde, Hruby duce harghitenii în avantaj pentru prima dată în această partidă.

- Arbitrul anulează un gol pentru SC Miercurea Ciuc şi Steaua răsuflă uşurată, însă nu pentru mult timp. Minutul 18 aduce şi egalarea pe tabela de marcaj

- Severson deschide scorul, în minutul 5, pe patinoarul Flamaropol din Capitală şi steliştii speră la o victorie. Nu se entuziasmează pentru a nu păţi ca în prima manşă, când au condus până aproape de final.

Finala CN de hochei se dispută în sistemul "cel mai bun din şapte partide".

În finala mică din Liga Națională de hochei, Fenestela Brașov a s-a impus pe propriul teren, în primul meci, în faţa echipei Progym Gheorgheni, cu 6-1.

Medalia de bronz va fi adjudecată de echipa care va reuși să câștige patru meciuri din șapte. Următoarele două confruntări dintre cele două combatante vor avea loc la Gheorgheni (17 și 19 martie), în timp ce Patinoarul Olimpic din Brașov va găzdui cel de-al patrulea meci (21 martie, ora 18.00).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite