Handbal: Oltchim a făcut spectacol cu Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Maier
Ramona Maier

Întâlnirea din campionat dintre fostul şi posibilul viitor selecţioner al naţionalei României, Gheorghe Tadici, şi cel care a fost confirmat în continuare în funcţie, Radu Voina, s-a încheiat clar în favoarea ultimului, Oltchim învingând pe HC Zalău la 12 goluri diferenţă, scor 36-24.

Tadici a fost învins de Voina cu ajutorul fostelor jucătoare de la Zalău, Ramona Maier, principala marcatoare a vâlcencelor cu 11 goluri şi portarul Talida Tolnai care a ferecat poarta participantei noastre în Liga Campionilor. Oltchimul a dominat meciul de la un capăt la celălalt, asigurându-şi un avantaj de cinci goluri la pauză, 21-16, pe care apoi l-a mărit treptat în partea a doua a jocului.

Principalele marcatoare ale Oltchimului au fost Maier (11), Stanca (6), şi Pidpalova (5), în timp ce de la HC Zalău s-au remarcat Holhoş (9) şi Viscreanu (3).

Galeria vâlceană a scandat tot meciul împotriva antrenorului Radu Voina, iar la final l-au ovaţionat pe Gheorghe Tadici. Oltchimul se află în fruntea clasamentului la şapte puncte avans faţă de Zalău, care ocupă locul al doilea. Partida s-a disputat în devans în cadrul etapei a 10-a

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite