Se vede finala EHF!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CS Rulmentul Braşov va întâlni astăzi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi”, pe SD Itxaco Navarro din Spania.

Disputa contează pentru returul semifinalelor Cupei EHF, urmând să fie transmisă în direct de TVR 2 şi livetext de site-ul brasov.adevarul.ro. În turul de acum o săptămână, „rulmentistele” au remizat, scor 23-23, pe terenul ibericelor, la capătul unui joc în care braşovencele au ratat numeroase oportunităţi de a se desprinde decisiv pe tabelă.

Interesul pentru această partidă este ridicat, astfel că, în decurs de câteva ore s-au epuizat circa 600 de tichete din cele 1.200 puse în vânzare în cursul dimineţii de astăzi. Tehnicianul braşovencelor, Herbert Muller, nu va putea alinia cea mai bună garnitură la duelul cu Itxaco, confruntându-se cu unele probleme de lot.

Astfel, Carmen Amariei, care s-a accidentat la gleznă chiar înaintea disputei din Spania, a revenit abia astăzi la pregătire, în timp ce Simona Vintilă şi Ionela Stanca-Gâlcă s-au lovit la genunchi la şedinţa de pregătire de miercuri şi sunt incerte pentru confruntarea de mâine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite