A fost ultima competiţie a Narcisei?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalista în vârstă de 32 de ani a afirmat, înaintea Europenelor, că ia în calcule retragerea de la prima reprezentativă, după competiţia din Macedonia. Evoluează la fel de bine atât

Handbalista în vârstă de 32 de ani a afirmat, înaintea Europenelor, că ia în calcule retragerea de la prima reprezentativă, după competiţia din Macedonia.

Evoluează la fel de bine atât ca inter, cât şi ca şi coordonator de joc. A jucat în ultimii zece ani la cel mai înalt nivel, fie că a făcut-o pentru Kometal Skopje, Borussia Dortmund, Giessen, Ikast, Aalborg sau Oltchim.

Narcisa Lecuşanu şi a contribuit din plin la medaliile de argint cucerite de România la Mondialele din 2005, dar şi la câştigarea Cupei Cupelor de către Oltchim. Şi totuşi, în ciuda palmaresului său impresionant, handbalista originară din Bacău rămâne o persoană cu mult bun-simţ, fără aere de vedetă.

S-ar putea hotărî după Sărbători

Vestea proastă ar putea fi dată de faptul că Narcisa Lecuşanu ia în calcule retragerea de la echipa naţională. A spus-o cu puţin timp înaintea debutului Campionatului European, argumentând că la vârsta ei se gândeşte să lase locul unor handbaliste mai tinere.

Vestea bună este, însă, că ea nu a luat încă nicio decizie. “Voi lua mai încolo o hotărâre în acest sens, deocamdată este prematur să vorbesc despre asta. Oricum, va trebui să meditez serios şi să cumpănesc bine înainte de a trage o linie.

Poate voi spune mai multe după Sărbători”, a spus Lecuşanu, la scurt timp după ce tricolorele au învins Croaţia (36-33) în meciul pentru locurile 5-6. Şi nu este exclus ca ultimele rezultate ale primei reprezentative să-i fi stârnit din nou apetitul pentru performanţă.

Poate fi convinsă de selecţioner

Printre cei care nu concep să o piardă pe Narcisa se găseşte, desigur, şi selecţionerul Radu Voina. Tehnicianul ar putea veni cu argumente pentru a nu o pierde, date fiind relaţiile bune dintre cei doi. Nu este un secret nici faptul că Narcisa Lecuşanu ar putea deveni nora selecţionerului, jucătoarea fiind prietena lui Bogdan Voina, fiul antrenorului.

Profil

Data şi locul naşterii: 14 septembrie 1976
Locul naşterii: Bacău
Post în echipă: inter, coordonator de joc

Echipe la care a evoluat: Kometal Skopje (Macedonia), Borussia Dortmund, TV Giessen (ambele Germania), Ikast, Aalborg  (ambele Danemarca)
Echipa actuală: Oltchim

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite