Eliodor Voica este noul antrenor al naţionalei masculine de handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia Tehnică a FR de Handbal l-a desemnat ca antrenor al echipei masculine de handbal a României pe Eliodor Voica, care va activa şi la Ştiinţa Bacău. În staff-ul tehnic ar putea fi cooptat şi Alexandru Buligan, de la HCM Constanţa, care ar urma să se ocupe de pregătirea portarilor.

La nicio săptămână după ce naţionala masculină de handbal a ratat calificarea în Play-off-ul Campionatului Mondial din 2013 şi de demisia lui Vasile Stângă, Comisia Tehnică a desemnat un înlocuitor pentru acesta. A fost preferat Eliodor Voica (38 de ani), cel care pregăteşte acum pe Ştiinţa Bacău. "Voi avea discuţii cu toţi jucătorii. Nu le voi vorbi despre imnul naţional, ci le voi spune că toţi trebuie să luptăm pentru România. Voi activa în paralel şi la Ştiinţa Bacău. Mai am încă de învăţat ca antrenor, iar acolo am ocazia aceasta", a declarat noul antrenor al naţionalei.

Eliodor Voica a disputat 205 meciuri pentru echipa României, marcând 867 de goluri. Ca antrenor, el a lucrat cu Uztel Ploieşti, Dinamo şi Ştiinţa Bacău. 

În staff-ul tehnic al naţionalei ar putea fi inclus şi Alexandru Buligan, care activează acum la HCM Constanţa, reprezentanta României în Liga Campionilor. Acesta ar urma să se ocupe de pregătirea portarilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite