Franţa a făcut instrucţie cu Macedonia, Krumbholz e mulţumit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olivier Krumbholz * Foto: Reuters
Olivier Krumbholz * Foto: Reuters

Echipa feminină de handbal a Franţei a câştigat la scor, 40-20, returul cu Macedonia din preliminariile Campionatului European 2012. Antrenorul formaţiei pe care o va înfrunta România, în calificările pentru Jocurile Olimpice de la Londra, în mai, se declară mulţumit de joc şi de rezultat.

Interogat pe site-ul Federaţiei Franceze de Handbal, Olivier Krumbholz a declarat: ”Fetele au dovedit o densitate fizică foarte mare. Şi rotaţiile din echipă au fost convingătoare. Rezultatul este, aşadar, logic, dacă ţinem cont de ritmul şi capacitatea noastră de a ne replia, de a duce lucrurile până la capăt”.

Cunoscutul antrenor a remarcat publicul din Clermont-Ferrand, care a fost alături de jucătoarele sale. ”Purtate de spectatori extraordinari, fetele au dezvoltat un joc de calitate şi au propus un spectacol atractiv. La următoarea acţiune (n.r. - calificări pentru JO), adversarele vor avea un nivel mult mai ridicat decât cel al Macedoniei”, a concluzionat Krumbholz.

Victoria Franţei (40-20) s-a produs după patru zile de la eşecul neaşteptat (27-30) suferit în Macedonia. Cele două echipe se vor califica la CE, adversarele lor, Turcia şi Lituania, nefiind de nivelul lor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite