România n-a scăpat de "Blestemul finalurilor de meci" nici la Trofeul Carpaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentina Ardean Elisei * Foto: Reuters
Valentina Ardean Elisei * Foto: Reuters

Echipa feminină de handbal a României va juca astăzi, la ora 16.00, cu Macedonia, în cadrul Trofeului Carpaţi. Ieri, elevele lui Radu Voina au pierdut (33-35) în faţa Ungariei.

Cu toate că a dominat trei sferturi din partidă, "tricolorele" au pierdut în faţa formaţiei maghiare. Ele au condus cu 20-17 la pauză, însă apoi au cedat treptat iniţiativa. Autoare a 15 goluri, Tomori a profitat de căderea din jocul României. În ultimele cinci minute Iulia Puşcaşu-Curea a reuşit să egaleze la 30 şi 31, însă Ungaria a profitat de eroare detaşându-se din nou la două goluri. Şi în acest meci România a suferit pe final de meci, ceea ce nu este o surpriză deseori echipele noastre cedând în ultimele minute partide ce păreau deja câştigate. 

Eşecul suferit nu a fost singura problemă ridicată de meciul de aseară, Valentina Ardean-Elisei suferind o accidentare - ea a părăsit jocul în minutul 25, cu lacrimi în ochi (acuza dureri la cot). După absenţele Cristinei Neagu, Ionelei Stanca şi, mai nou, a Patricei Vizitiu, şi experimentata jucătoare riscă să rateze participarea la turneul final al Campionatului Mondial, care va debuta în 3 decembrie, în Brazilia.

Golurile echipei României au fost marcate de Fiera 7 goluri, Manea 5, Chirilă 4, Brădeanu 4, Farcău 4, Nechita 3, Băbeanu 2, Curea 2, Elisei Ardean 1 şi Chintoan 1.

Astăzi, la ora 16.00, România va întâlni Macedonia, care a pierdut (20-41) în faţa Serbiei. Meciul este transmis la Digi Sport 3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite