Biletele la semifinala Oltchim - Gyor costă între 40 şi 80 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltchim a anunţat că va scoate la vânzare biletele pentru semifinala Ligii Campionilor, cu formaţia maghiară Gyor, programată în 1 aprilie, începând de vineri, 30 martie, de la ora 9.00. Persoanele care au făcut deja rezervări on-line sunt rugate să confirme că mai sunt interesate.

Într-un comunicat de presă, Oltchim a anunat că "a decis vânzarea tuturor locurilor din Sala Sporturilor Traian, inclusiv cele rămase libere în zona abonamentelor, dar sub rezerva şi în concordanţă cu Legea 4/2008, articolul 10, punctul 2, litera f, care permite doar vânzarea a 90% din locurile ce alcătuiesc capacitatea sălii".
Iată preţurile biletelor:
Loja 4, 6, 7, 8 - 40 lei
Balconul 1 şi 2 - 50 lei
Sectorul D şi F - 50 lei
Sectorul A, C şi E - 60 lei
Sectorul B - 80 lei.
De asemenea, Oltchim a precizat că "pentru persoanele care au făcut rezervări on-line, din alte judeţe, locurile distribuite acestora vor fi în balconul 1 (intrarea 7), iar preţul biletului este de 50 lei. Acestea sunt rugate să reconfirme rezervarea în condiţiile noi create. Rezervările rămân valabile până în ziua jocului (vor fi ridicate cu minim trei ore înainte de startul partidei). După acest termen, biletele rezervate vor fi scoase la vânzare prin casa de bilete".

Iată schiţa Sălii Sporturilor “Traian”:



Meciul Oltchim - Gyor Audo ETO este programat în 1 aprilie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor "Traian" din Rm. Vâlcea.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite