Cristina Neagu riscă să nu poată juca handbal nici în această primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu, câştigatoarea de anul trecut
Cristina Neagu, câştigatoarea de anul trecut

Operată la începutul verii lui 2011, la umăr, Cristina Neagu n-a putut evolua la CM din Brazilia. Ea n-a mai jucat din martie trecut, iar şansele de a reintra la primăvară sunt destul de mici.

Cea mai bună jucătoare de handbal din lume în 2010 va pleca în SUA pentru un nou control medical la clinica unde a fost operată la începutul verii trecute. Potrivit antrenorului Oltchimului, Radu Voina, şansele ca ea să revină pe teren, la primăvară, sunt destul de mici. "Ultimele veşti indică faptul că recuperarea în cazul ei va dura un an, aşa cum am şi spus de altfel şi eu", a declarat cel care pregăteşte atât echipa naţională, cât şi pe Oltchim.

Legat de indisponibilitatea ei, Neagu a spus în decembrie trecut că va cunoaşte care este situaţia după ce va efectua controlul medical în SUA, la clinica unde s-a operat în urmă cuu şase luni. ”Atunci se va ştii cât mai am de aşteptat până când voi reveni pe teren. După mine, încă nu sunt refăcută complet. Puţini ştiu că eu am avut o gaură în umăr. O bucată de cartilagiu s-a desprins, iar refacerea porneşte de la os. Din acest motiv, recuperarea poate dura chiar şi un an. Eu acum fac antrenamente mai scurte, de o oră şi jumătate, precum şi bazin”, a spus bucureşteanca în 7 decembrie, la Dolce Sport.

În afară de Cristina Neagu, şi alte jucătoare ale Oltchimului se confruntă cu probleme medicale. Adina Fiera-Meiroşu s-a operat la genunchi, iar Ramona Farcău resimte dureri la tendonul lui Ahile. Inactive sunt Paula Ungureanu şi Ionela Stanca-Gâlcă, ambele jucătoare fiind însărcinate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite