Petre Berbecaru: "Oltchim şi Buducnost se vor califica în semifinale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oltchim a încheiat un parteneriat cu Motor AG, dealer BMW * Foto: Marian Burlacu
Oltchim a încheiat un parteneriat cu Motor AG, dealer BMW * Foto: Marian Burlacu

Preşedintele clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea, Petre Berbecaru, a declarat după tragerea la sorţi a grupelor principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, efectuată astăzi, la Viena, că gruparea olteană se va califica fără probleme în faza semifinalelor competiţiei.

Oficialul clubului din Rm. Vâlcea a mărturisi că "Este exact cum ne-am dorit. Ne vom califica şi, în plus, vom putea evita şi pe Buducnost în semifinale. Noi şi campioana din Muntenegru vom merge în penultimul act al competiţiei, aşa cred. Este anul nostru, am mai spus-o şi o repet. Şi programul ne avantajează, putem rezolva calificarea rapid. Cred că în ultima etapă, atunci când noi vom juca la Podgorica, se va mai pune, eventual, problema formaţiei care va termina pe primul loc al grupei", a spus Berbecaru.

Campioana la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea şi-a aflat, astăzi, adversarele din faza grupelor principale ale Ligii Campionilor, la tragerea la sorţi de la Viena, acestea fiind Buducnost (Muntenegru), RK Krim Mercator (Slovenia) şi Metz Handball (Franţa).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite