Ionela Stanca: "Le las pe fete pe primul loc al clasamentului în Liga Campionilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionela Stanca
Ionela Stanca

Pivotul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ionela Gâlcă, a declarat în această seară, după victoria (30-22) din meciul cu Itxako Navarra, că le va ţine pumnii colegelor sale în continuare şi este sigură că acestea vor ajunge în finala Ligii Campionilor.

Ionela Gâlcă a anunţat înaintea meciului cu Itaxko că este însărcinată şi va rata restul sezonului. "Le-am anunţat pe colege, dar nu am apucat să le fac cinste pentru că a fost acest meci important cu Ixtako şi ele pleacă acum la lot, pentru Trofeul Carpaţi. Vom avea timp şi de sărbătorit, când se vor întoarce ele. Pentru mine sezonul s-a terminat, dar nu mă voi lăsa de handbal. Mă bucur că le las pe fete pe primul loc al clasamentului, că am câştigat grupa. Le voi ţine pumnii în continuare şi sunt sigură că vor ajunge în finala Ligii Campionilor", a spus Gâlcă.

Soţul Ionelei, fostul rugbyst de la Farul şi de la Dinamo, Răzvan Stanca, a mărturisit că soţia sa nu intenţonează să se lase de sport după ce va naşte. “Într-adevăr, acesta  este un eveniment extrem de  important din viaţa noastră. Intenţionăm să ne deschidem o afacere în Constanţa, unde se va muta şi Ionela pentru a fi mai aproape de familie. Nu plănuieşte să se lase de handbal, chiar dacă nu va juca o perioadă. Ea va rămâne alături de fetele de la Oltchim, urmând a le fi suporteră la meciurile care urmează”, a declarat Răzvan, care a revenit în vară din Franţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite