Opt handbalişti de la Montpellier, suspectaţi că "au trântit" un meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse judiciare din Franţa au anunţat că echipa de handbal Montpellier este vizată de o anchetă, opt componenţi ai acesteia fiind suspectaţi că "au trântit" un meci.

În 12 mai, campioana Franţei a pierdut (28-31) în faţa lui Cesson. Rezultatul a dat naştere la suspiciuni, o anchetă fiind declanşată ulterior. Potrivit aceleiaşi surse, opt jucători de la Montpellier, printre care se află şi fraţii Karabatic, au fost convocaţi la poliţia din oraşuş francez.
Fireşte că handbaliştii în cauză s-au declarat miraţi de acuzaţia adusă. "Am vorbit cu Nico (n.r. Karabatic) la telefon. El nu ştia nimic. Credea că această poveste este încheiată. Mi-a spus că nu a fost chemat la poliţie", a declarat Bhakti Ong, agentul jucătorului.

Pe de altă parte, se ştie că Francaise des Jeux a scos respectivul meci de la pariuri, "existând elemente neobişnuite". FdJ a înregistrat o creştere substanţială a numărului celor care pariau pe eşecul lui Montpellier, la pauză, ceea ce a condus la scoaterea meciului de pe listă.

La acel joc, echipa lui Karabatic era deja campioană a Franţei, motiv pentru care a decis să odihnească unii titulari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite