Cristina Vărzaru a marcat trei goluri în returul finalei Cupei Cupelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Vărzaru a disputat ultimul meci internaţional pentru formaţia daneză Viborg, cu care a cucerit, între altele, de trei ori Liga Campionilor. N-a fost să fie însă o nouă victorie pentru căpitanul echipei României... Viborg s-a înclinat (30-31) pe teren propriu, în faţa lui FTC Rail Cargo Hungaria, în returul finalei Cupei Cupelor - în tur s-a consemnat acelaşi rezultat.

Cristina a marcat 3 goluri, fiind alături de Skov (10 goluri), Jurack (5), Frafjord (4) şi Gulden (4) printre principalele marcatoare ale grupării daneze. Aceste reuşite s-au dovedit insuficiente pentru a remonta diferenţa. De altfel, gruparea maghiară, care câştigase şi în tur cu 31-30, a condus cu 15-12 la pauză dovedindu-se "o nucă prea tare" pentru fosta campioană a Europei.

Pentru Cargo Hungaria cele mai multe goluri au fost marcate de Kovacsicz şi Szucsanszki, fiecare cu câte 6.

În finala Ligii Campionilor, Buducnost Podgorica (Munteegru) şi-a asigurat trofeul la mustaţă, mai precis datorită golurilor mai multe marcate în deplasare! În tur, Audi Eto Gyor s-a impus cu 29-27, iar în retur, ieri, echipa ex-iugoslavă a câştigat cu 27-25.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite