Intrare liberă la meciul România - Belarus din preliminariile CM 2013 la handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Şania
Alin Şania

Federaţia Română de Handbal a anunţat că spectatorii vor avea acces liber la meciul România - Belarus, programat în 11 ianuarie, la Sala Polivalentă, din Bucureşti. Disputa contează pentru preliminariile CM 2013 (masculin). Returul va avea loc la Minsk, în 15 ianuarie.

Antrenată de Vasile Stângă, naţionala masculină de handbal mai are de disputat doar două meciuri în grupa a 7-a a preliminariilor, ambele cu Belarus. Turul este programat la Bucureşti, în 11 ianuarie, de la ora 19.00, iar returul va avea loc la Minsk, în 15 ianuarie.

România este liderul grupei a 7-a, după cele două victorii obţinute în compania reprezentativei Luxemburg, dar va fi egalată cel mai probabil de Belarus, care dispută mâine al doilea meci cu luxemburghezii. În tur, miercuri, Belarus a câştigat cu 37-19.

Câştigătoarea fiecăreia din cele şapte grupe preliminare se va califica în Play-off-ul preliminariilor Campionatului Mondial din 2013, meciurile fiind programate în dublă manşă eliminatorie, în luna iunie a acestui an. Câştigătoarele se vor califica la turneul final al CM care va avea loc în ianuarie 2013, în Spania. Şi-au asigurat calificarea direct Spania, ca ţară gazdă, şi Franţa, deţinătoare a titlului mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite