România a învins Macedonia într-un amical jucat la Skopje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Toma a marcat trei goluri în meciul de aseară
Laurenţiu Toma a marcat trei goluri în meciul de aseară

Naţionala masculină de handbal a României a învins formaţia Macedoniei cu scorul de 31-30 (13-16), aseară, la Skopje, într-un meci amical.

La primul său meci pe banca tehnică, selecţionerul Vasile Stângă a folosit lotul: Mihai Popescu, Levente Szabo - portari, Florin Ciubotariu (1 gol), Marius Novanc (1), Cristian Fenici (1), Iulian Stamate, Alexandru Stamate (2), Laurenţiu Toma (3), Marius Sadoveac (5), Gheorghe Irimescu (2), Mihai Rohozneanu, Iuliu Csepreghi (8), Chike Onyejeeke (3), Daniel Mureşan, Valentin Ghionea (5).

Macedonia şi România se vor întâlni din nou astăzi, la Skopje, în meciul revanşă.

După meciurile din Macedonia, naţionala României va participa la un turneu amical în Spania, în perioada 8-10 ianuarie, la care vor mai juca reprezentativele Elveţiei, Braziliei şi Spaniei.

România va încerca să obţină biletul pentru barajul de calificare la CM 2011 din Suedia, în urma disputării turneului preliminar care va avea loc în Finlanda în perioada 15-17 ianuarie. La acest turneu, echipa României va juca pe 15 ianuarie cu Marea Britanie, pe 16 ianuarie cu Finlanda şi pe 17 ianuarie cu Bosnia-Herţegovina. Câştigătoarea turneului va disputa barajul de calificare la CM-2011.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite