Voina: ”Acum începe greul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Radu Voina a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că este mai puţin importantă ordinea meciurilor din grupa principală I, în care tricolorele vor juca în compania Croaţiei, Muntenegru şi Rusiei.

"Nu mai avem ce să mai alegem în această fază. E bine că ne-am calificat, până acum a fost cum a fost, dar acum începe greul. La acest nivel, ce să mai alegem? Când ştii că trebuie şi ne dorim să obţinem victorii în fiecare meci, contează doar acest lucru. Sper să fie aşa cum ne dorim", a declarat antrenorul Radu Voina, care s-ar fi bucurat ca echipa să aibă câteva ore mai liniştite înaintea debutului de luni, în grupa principală I.

Vezi aici filmul superbei victorii cu Serbia precum și reacții după meci

"Ar fi fost excelent să avem un pic de linişte astăzi, dar nu e deloc aşa. La 9.30 deja plecăm spre Herning, unde se vor juca meciurile din grupa I. Iar bagaje, iar drumuri... Noroc că nu e frig, s-a mai încălzit. Ajungem la prânz la Herning şi la ora 14.00 avem deja antrenament, urmează un pic de odihnă, cina şi gata ziua liberă. Luni deja jucăm".

Nechita sosește după amiază în Danemarca

Tehnicianul naţionalei a fost obligat să opereze şi o schimbare în lotul României, după accidentarea gravă la gleznă a Cristinei Vărzaru, în minutul 3 al meciului cu Serbia, de sâmbătă. "Din păcate, pentru Cristina e gata Campionatul European. A suferit o ruptură musculară în zona tendonului de la gleznă, nu mai avem ce face. După-masă va ajunge Ada Nechita în cantonament, va face joncţiunea cu echipa direct la Herning", a explicat Radu Voina.

Echipa României s-a calificat sâmbătă în grupa principală I, în care va juca, în ordine, cu Croaţia (luni, ora 19.45), Muntenegru (marţi, 17.45) şi Rusia (joi, 17.45), pentru o clasare pe primele două locuri, calificante în semifinalele CE din Danemarca şi Norvegia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite