Duel şi pentru titlul de Miss!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Returul semifinalei Ligii Campionilor dintre Oltchim şi Györ va fi un prilej pentru iubitorii handbalului să admire unele dintre cele mai frumoase sportive din lume.

Din tabăra oaspetelor se remarcă vedeta Anita Görbicz (27 de ani), aleasă cea mai bună (pe teren...) handbalistă din lume în 2005. Centrul formaţiei maghiare este considerată totodată cea mai sexy handbalistă din lume (conform sondajelor realizate pe site-urile de specialitate), ea pozând pentru ediţia maghiară a revistei FHM alături de portăriţa Katalin Pálinger.

„Galacticele" contraatacă şi ele puternic prin extrema Adriana Nechita şi simpatica Gabriella Szücs. Prima adoră să pozeze provocator, dar a refuzat până acum oferta revistelor pentru bărbaţi deoarece consideră handbalul mult mai important. „Îmi place să fiu cochetă, să mă aranjez şi să mă machiez. Pe viitor, poate voi încerca ceva în televiziune, pentru că mă atrage mult acest domeniu. Momentan, handbalul este însă pe primul loc pentru mine şi nu aş renunţa la el pentru nimic în lume", afirmă Ada Nechita.

Născută la Oradea, Szücs a făcut apoi carieră în Ungaria, iar fanii maghiari au postat-o pe un onorabil lor trei în topul celor mai frumoase handbaliste din ţara vecină.

Vezi aici o galerie foto cu frumoasele handbalului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite