Polivalenta, singura şansă pentru Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pătimaşii suporteri vâlceni nu concep ca echipa lor să nu câştige trofeul Ligii Campionilor în acest an
Pătimaşii suporteri vâlceni nu concep ca echipa lor să nu câştige trofeul Ligii Campionilor în acest an

În cazul în care echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea va ajunge în finala Ligii Campionilor, singura arenă în care va putea evoluea în meciul de pe teren propriu este Sala Polivalentă Ioan Kunst Ghermănescu din Bucureşti.

"La Vâlcea nu putem ajunge nici măcar la 2.800 de locuri, caz în care puteam cere o derogare la Federaţia Europeană de Handbal. Dacă vom ajunge în finală putem juca numai la Bucureşti, este singura noastră variantă. Oricum, eu sunt sigur că Sala Polivalentă din Bucureşti se va umple până la refuz dacă ajungem în finală. Oltchim poate strânge fără probleme 5.000 de spectatori, gândiţi-vă numai câţi oameni vor face deplasarea de la Râmnicu Vâlcea", a spus Gavrilescu.

Potrivit regulamentului Federaţiei Europene de Handbal, numărul minim de locuri pe care în poate avea o arenă care găzduieşte finala Ligii Campionilor este de 3000.

Oltchim este lider în Grupa a 2-a, cu 6 puncte, urmată de Viborg HK cu 4 puncte, Dinamo Volgograd 2 puncte şi Hypo Viena, 0 puncte. Oltchim are şanse mari de a ajunge în semifinale, acolo unde se califică primele două echipe clasate. Următorul meci pentru vâlcence este în deplasare, cu Dinamo Volgograd, sâmbătă de la ora 13.00. Amănunte în format livetext puteţi urmări pe adevarul.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite