Oltchim, victorie în ultima verificare înainte de Toulon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 38-21 (17-9), formaţia Dunărea Brăila, într-un meci în devans din etapa a VIII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Vâlcencele au început în forţă disputa şi au condus cu 3-0 în minutul 6 şi 5-2 în minutul 10. Kovacs a rulat întreg lotul pe care l-a avut la dispoziţie pentru acest meci, dar diferenţa de pe tabela de marcaj s-a mărit treptat şi campioana României conducea la pauză cu 17-9.

Chiar dacă oltencele nu au reuşit un meci foarte bun, formaţia din Brăila nu a pus probleme nici în partea a doua a partidei şi în minutul 45 Oltchim mărise avantajul la 10 goluri: 26-16. Finalmente a fost 38-21 pentru Oltchim care rămâne pe primul loc al clasamentului în Liga Naţională cu punctaj maxim.

Pentru Oltchim au marcat Gâlcă (8), Farcău (9), Elisei (3), Manea (5), Pidpalova (1), Neagu (2), Geiger (1), Meiroşu (3), Puşcaşu (2), Szucs (1), Ozel (3). Cea mai bună marcatoare a oaspetelor a fost Ada Moldovan, cu 9 reuşite.

În partida cu Brăila, tehnicianul Kovacs le-a menajat pe Paula Ungureanu, Adriana Nechita, Adriana Ţăcălie, Valeria Beşe, Roxana Gatzel şi Patricia Vizitiu.

Pentu Oltchim a fost ultima verificare înainte de deplasarea din Franţa de duminică, elevele lui Kovacs urmând să întâlnească pe Toulon în etapa a IV-a a grupei C a Ligii Campionilor. Înainte de această etapă, vâlcencele ocupă locul secund al clasamentului, cu două puncte şi au nevoie de victorie în tentativa de calificare în grupele principale ale competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite