Oltchim ţinteşte sus! Vor din nou în finala Ligii Campionilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltchim Râmnicu Vâlcea se va reuni în data de 28 iunie la Sala Polivalenta "Traian.Campioana României urmează să participe în acestă vară la mai multe turnee amicale din Ungaria si Germania.

Primele doua meciuri amicale sunt programate în zilele de 5 si 6 august, în Sala "Traian", împotriva unei echipe din Liga Naţionala, numele acesteia urmând sa fie anuntat în perioada urmatoare.
În zilele de 14 si 15 august, Oltchim va participa la primul turneu amical, la Gyor, alaturi de echipa locala, campioana en-titre a Ungariei, Hypo Viena, campioana din Austria si Vaci din Ungaria.

După acest turneu, campioana României va pleca în Germania pentru a disputa, pe 18 august, un meci împotriva formaţiei pregătite de românul Herbert Muller, Thuringer Erfurt.

În perioada 20-22, Oltchim va merge la Schelz, tot în Germania, pentru un nou turneu la care vor mai juca ETO Gyor, Thuringer Erfurt, Metz si alte doua formatii din prima liga germana. La 24 august Oltchim va întâlni, tot la Schelz, echipa locala Trier.

Cel mai puternic turneu la care vor participa campioanele va fi cel de la Bad Urach, unde şi-au mai anunţat prezenţa Zvezda Zvenigorod, Elda Prestigio, Krim Ljubljana si trei formaţii de top din Germania.

Oltchim va juca primul meci oficial în acest sezon 5 septembrie, atunci când Federatia Româna de Handbal a stabilit sa se dispute prima etapa a Ligii Natonale.

Obiectivul din viitorul sezon pentru Oltchim este câstigarea trofeelor interne şi calificarea în finala Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite