Suspectul în cazul morţii lui Marian Cozma recunoaşte că a folosit cuţitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raffael Sandor, principalul suspect în cazul morţii handbalistului Marian Cozma, a declarat, luni, la o înfăţişare a procesului în care este inculpat pentru omor, că a folosit de două ori cuţitul în noaptea de 8 februarie 2009, însă a precizat că s-a simţit în pericol, după ce fusese lovit în cap.

Potrivit MTI, la întrebarea unui judecător, Sandor a afirmat că nu ştie cum l-a înjunghiat pe Cozma, însă a admis că l-ar fi putut lovi pe fostul handbalist român cu acel cuţit. Sandor a adăugat că s-a simţit în "pericol critic", după ce fusese lovit în cap cu o sticlă de bere în interiorul clubului.

De asemenea, Sandor susţine că se afla în pericol de moarte în timpul confruntării care a continuat în afara clubului, când a folosit pentru a doua oară cuţitul.

La mai bine doi ani de la incident, cuţitul cu care a fost înjunghiat Cozma nu a fost găsit.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în 8 februarie 2009, la clubul Patriota, din oraşul Veszprem, în altercaţie fiind implicaţi alţi doi coechipieri, Zarko Sesum şi Ivan Pesici, grav răniţi şi ei. Handbalistul român în varstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite