Încă o înfrângere! HCM Constanța a pierdut cu Flensburg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stavrositu
Marius Stavrositu

HCM Constanța a înregistrat un nou eșec în grupele Ligii Campionilor, pe teren propriu, scor 29-32 cu nemții de la Flensburg. HCM are doar două victorii în șase partide și mai are doar șanse matematice de calificare.

Începutul meciului a fost unul de coșmar pentru constănțeni care au fost dominați în special pe contraatac. Adversarii au profitat din plin de pasele greșite pe atacurile poziționale de către jucătorii de la HCM și au totalizat nu mai puțin de opt contraatacuri reușite în primele 30 de minute.

Gazdele au marcat primul gol abia în minutul 10, și au ratat șanse bune de a conduce meciul către o direcție favorabilă lor, în condițiile în care nici jucătorii de la Flensburg nu au fost mai inspirați în ofensivă în debutul meciului.

După ce oaspeții s-au distanțat la jumătatea primei părți, HCM-ul a dat semne de revenire, s-a apropiat la două goluri, însă nu a rezistat tempoului până la pauza mare. Scor 17-12 pentru Flensburg, care apoi în partea a doua nu a făcut decât să-și țină adversara la distanță.

Jucătorii antrenați de Ion Crăciun nu s-au putut apropia la mai puțin de trei goluri, cu toate că au prestat un joc superior celui din prima parte.

"Sosirea domnului Crăciun la echipă a fost un lucru bun. Aveam nevoie de o mână de fier care să pună lucrurile în ordine. De la moartea lui Zoran Kurteș am fost dezorientați și am avut o jumătate de sezon mult sub așteptări, dar sperăm că vom îndrepta lucrurile", a declarat Csepreghi imediat după meci la Digi Sport.

Stavrositu cu șase goluri a fost principalul marcator pentru HCM în timp ce Angelovski, Csepreghi, Toma, Mureșan și Schuch au contribuit fiecare cu câte trei goluri.

Egert cu opt goluri și Carlen cu șapte au fost cei mai buni în ofensivă pentru Flensburg.

Iată clasamentul la zi în Grupa D:
1. Ciudad Real 6 5 1 0 11p
2. SG Flensburg 7 5 0 2 10p
3. HC Croatia Zagreb 6 3 2 1 8p
4. HCM Constanta 7 2 0 5 4p
4. St. Petersburg HC 6 2 0 4 4p
6. HC Bosna Sarajevo 6 0 1 5 1p

St. Petersburg, principala contracandidată a constănțenilor la locul patru joacă duminică cu Ciudad Real însă pentru a se califica mai departe HCM-ul are nevoie de cel puțin un egal într-unul dintre meciurile următoare cu granzii din grupă, Croația Zagreb sau Ciudad Real.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite