Campioana HCM Constanţa, învinsă de Ştiinţa Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a fost învinsă în deplasare, de formaţia Ştiinţa Bacău, scor 29-25 (17-13), într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii Naţionale.

HCM Constanţa a clacat în deplasarea de la Bacău din cauza oboselii adunate în Liga Campionilor, după un meci în care gazdele au dominat de la un capăt la altul. După ce au obţinut prima victorie din Liga Campionilor, cu Bosna Sarajevo (26-25), constănţenii au s-au relaxant în meciul de la Bacău făcând multe greşeli care i-au costat victoria.

HCM Constanţa pierde contactul cu plutonul fruntaş, format din HC Odorhei, UCM Reşiţa şi Energia Pandurii Tg. Jiu, toate cu câte 7 puncte.

Tot duminică s-a mai jucat meciul dintre Poli Timişoara-CSM Oradea 34-31 (15-17).

În partida dintre HC Odorhei şi Dinamo Braşov, scor 38-32, în timp ce rezultatele înregistrate în celelalte meciuri, disputate sâmbătă, sunt următoarele: CSM Satu Mare-Steaua Bucureşti 30-28, UCM Reşiţa - CSM Bucureşti 45-38, Minaur Ştiinţa Baia Mare-Energia Pandurii Tg. Jiu 28-33, "U" Transilvania Cluj-CSU Suceava 19-20.

După disputarea meciurilor din etapa a VII-a, Liga Naţională masculină se va întrerupe până în 6 noiembrie, din cauza reunirii echipei naţionale, de luni, care pregăteşte participarea la Trofeul Carpaţi (21-23 octombrie, la Oradea), dar şi meciurile oficiale, cu Croaţia (28 octombrie) şi Spania (31 octombrie), din preliminariile CE din 2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite