Handbal: HC Zalău a învins RK Zajecar în prima manşă din turul trei al Cupei EHF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal feminin HC Zalău a învins, duminică, pe teren propriu, campioana Serbiei, RK Zajecar, scor 29-25 (16-12), în prima manşă din turul trei al Cupei EHF.

Marcatoarele echipei conduse de Gheorghe Tadici au fost Molfea 8 goluri, Czeczi 8, Ciucciulete 6, Băbeanu 3, Rob 2, Ţurcaş 1, Şomoi 1.

Partida retur va avea loc peste o săptămână, în deplasare, câştigătoarea dublei manşe urmând să se califice în optimile de finală ale competiţiei.

Tot în turul trei al Cupei EHF, dar sâmbătă, vicecampioana "U" Jolidon Cluj a fost învinsă în Germania, de VfL Oldenburg, 37-30 (17-16), în timp ce Dunărea Brăila a obţinut o victorie preţioasă, în Grecia, cu AC Ormi-Loux Patras, scor 22-21 (10-11).

În Cupa Cupelor, manşa tur din turul trei, Tomis Constanţa a remizat, în deplasare, cu Madeira Andebol SAD, 27-27 (14-13). Toate cele trei formaţii vor disputa returul peste o săptămână, pe teren propriu, în lupta pentru calificarea în optimi.

Campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea va evolua, duminică, pe teren propriu, într-un meci decisiv pentru calificarea în grupele principale ale Ligii Campionilor, cu danezele de la Randers HK.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite