Rulmentul Braşov a pierdut derby-ul suferinţei cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Gogârlă a marcat opt goluri împotriva Rulmentului
Simona Gogârlă a marcat opt goluri împotriva Rulmentului

Într-un duel cu implicaţii serioase la retrogradare din etapa a XX-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, Rulmentul Braşov a fost învinsă, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi", de Rapid Bucureşti, cu 28-35, la pauză 15-17.

Chiar dacă în minutul 18 conduceau cu 11-8, „rulmentistele" au căzut inexplicabil şi au permis giuleştencelor să preia conducerea până la pauză.

Cu Nicoleta Alexandrescu şi Simona Gogârlă în formă maximă, bucureştencele au dominat copios partea a doua a întâlnirii, adjudecându-şi o victorie mai mult decât meritată.

În urma succesului din această dimineaţă, Rapid (11p) a trecut peste Rulmentul (9p) în clasamentul Ligii Naţionale, iar fetele Marianei Târcă sunt pe locul 13, primul retrogradabil.   

Pentru CS Rulmentul au marcat: Cherăscu - 9g, Pătuleanu - 8g, Teodorescu - 6g, Simion şi Abramiuc - fiecare câte 2g, Bratu - un gol.

De la oaspete s-au remarcat: Gogârlă - 8g, Alexandrescu, Dragnea şi Constantin - câte 7g fiecare.

Este greu de vorbit după un asemenea meci. A fost un moment în prima repriză în care ne puteam desprinde, dar lipsa de experienţă şi greşelile numeroase pe care le-am făcut au permis Rapidului să preia controlul partidei. Vom lupta până la final şi vom încerca să ne salvăm de la retrogradare", a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite